Inkoop van uw caravan of camper

Onze werkwijze

Caravan verkopen Camper verkopen
Binnen 1 dag een prijsvoorstel
RDW erkend, inclusief vrijwaring
Veilig en vertrouwd geregeld
Geen particulieren aan de deur

Snel & correct uw caravan of camper verkopen

Ten eerste kunt u contact met ons opnemen en een prijs voor uw caravan of camper opvragen. Vervolgens komen wij persoonlijk naar u toe om een kijkje te nemen bij de caravan of camper en zullen wij deze taxeren. Indien mogelijk nemen wij de camper of caravan direct mee. Als u akkoord bent met het aanbod handelen wij het inkoop proces verder af. De camper of caravan wordt betaald en RDW gevrijwaard.

Doe zaken met een bedrijf die zorg draagt voor een correcte afhandeling

Waar wij u op willen attenderen is de zogenaamde bemiddeling-verkoop. U benadert een bedrijf voor de verkoop van uw caravan of camper, of een bedrijf benadert u nadat u de caravan of camper op internet hebt geplaatst. Veelal wordt u een prijs aangeboden, die behoorlijk hoger ligt dan wanneer u de caravan of camper direct zou verkopen tegen handelsprijs. Ondanks dat dit als muziek in de oren klinkt, schuilen er vele gevaren achter deze vorm van verkoop.

Gevaren bij de verkoop van uw caravan of camper

Veelal zijn de bedrijven die de caravan of camper in verkoop nemen niet kapitaalkrachtig en is deze manier van verkoop alleen een middel om de consument als bank te laten fungeren. Ook staat uw caravan of camper op andermans terrein, waar het maar al te vaak gebeurt dat men onderdelen nodig heeft, die dan zolang maar uit uw caravan of camper worden ‘geleend’. Veelal ontvangt u na verkoop ook niet het afgesproken bedrag omdat het toch te hoog was of worden u andere smoesjes verteld. Iedereen wil een eerlijke prijs voor zijn caravan of camper, maar laat u niet verleiden door mooie praatjes van bemiddeling-verkopers, zoek een bedrijf die u direct betaalt en u een RDW-vrijwaring geeft.

Neem contact op!

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via 0622154022 0f info@caravaninkoopnederland.nl. Direct een vrijblijvende prijsopgaaf?

Caravan verkopen camper verkopen