Snel en correct

Camper verkopen in Nederland

Meer over onze werkwijze
Binnen 1 dag een prijsvoorstel
RDW erkend, inclusief vrijwaring
Veilig en vertrouwd geregeld
Geen particulieren aan de deur

Dé camper verkoopservice zonder gedoe

Wilt u uw camper verkopen zonder problemen, snel en correct, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Camper inkoop Nederland is een inkoop bedrijf dat gespecialiseerd is in campers vanaf 1990 tot en met 2021. Wij kopen in tegen marktconforme handelsprijzen en de afhandeling is snel en correct.

Gemakkelijk en een reële prijs voor uw camper

Wij kopen uw camper en handelen het inkoop proces snel, correct en professioneel af. U bent daarbij verzekerend van de betaling en een RDW vrijwaring. Dit houdt in dat u gevrijwaard bent van negatief nawerk van bijvoorbeeld verkoop aan particulieren die u achteraf ergens aansprakelijk voor stellen. Wij maken gebruik van reële handelsprijzen afhankelijk van de staat en het type camper. Wij moeten hierbij wel vermelden dat wij geen particuliere verkoopprijzen hanteren aangezien wij een handelsbedrijf zijn.

Ervaring in de verkoop van campers

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat reële prijzen zijn voor elk type camper. Natuurlijk proberen wij zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen.

Wilt u uw camper met een correcte en snelle afhandeling verkopen voor een marktconforme handelsprijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Caravan & Camper Inkoop Nijverdal

Bied hier uw camper aan

Vertel ons iets over uw camper

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.