Snel en correct

Camper Inkoop Nederland

Meer over onze werkwijze
Binnen 1 dag een prijsvoorstel
RDW erkend, inclusief vrijwaring
Veilig en vertrouwd geregeld
Geen particulieren aan de deur

Camper inkoop zonder gedoe

Wij staan garant om uw camper op een snelle en correcte manier in te kopen tegen een marktconforme handelsprijs. Wij hebben jarenlange ervaring in ons vakgebied en onderscheiden ons door de snelle en correcte afhandeling van het ver-inkoopproces inclusief de betaling en de RDW-vrijwaring.

Gemakkelijk een eerlijk bod voor uw camper

Wij richten ons op de inkoop van campers in heel Nederland. Via ons inkoop formulier of telefonisch contact ontvangt u direct een passend bod. Onze inkoopservice houdt in dat we uw camper bij u thuis, de stalling of camping komen halen. Bij afhandeling ontvangt per direct de betaling en de RDW vrijwaring. U weet nu zeker dat alles correct is afgehandeld.

Wij kopen graag uw camper in

Door de camper op te halen nemen wij het verkooprisico bij u weg. Veel bedrijven laten U komen met de camper om u vervolgens na enkele uren rijden een zeer teleurstellend bod te doen. Bij Camper inkoop Nederland hanteren wij marktconforme handelsprijzen afhankelijk van de staat en type van uw camper. Richtlijnen waardoor een juiste afhandeling inclusief de RWD-vrijwaring gegarandeerd is. Met weinig inspanning krijgt u een reƫel bod voor uw te verkopen camper.

Wilt u uw camper met een correcte en snelle afhandeling verkopen voor een marktconforme handelsprijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hermen Tijhof - eigenaar Caravan & Camper Inkoop Nijverdal

Bied hier uw camper aan

Vertel ons iets over uw camper

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.