Snel en correct

Caravan Inkoop Nederland

Meer over onze werkwijze
Binnen 1 dag een prijsvoorstel
RDW erkend, inclusief vrijwaring
Veilig en vertrouwd geregeld
Geen particulieren aan de deur

Caravan inkoop zonder gedoe

Welkom op de site van Caravan inkoop Nederland. Het juiste adres wanneer u uw caravan op een snelle en correcte manier wilt verkopen. Wij kopen caravans uit alle bouwjaren. Wij handelen de inkoop van uw caravan snel, correct en professioneel af. Dat betekent voor u directe betaling en een RDW vrijwaring. U bent dan ook gevrijwaard van negatief nawerk zoals bij verkoop aan particulieren die achteraf willen claimen of buitenlandse handelaren.

Gemakkelijk een reëel bod voor uw caravan

Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk en zijn daarom bereid om uw caravan bij u thuis, bij de stalling of op uw camping te komen halen door heel Nederland. Doordat wij een inkoop bedrijf zijn en geen bemiddeling bedrijf ontvangt u direct de betaling en een RDW vrijwaring. Wij kopen caravans in van allerlei soorten merken en bouwjaren. Hierbij kunt u onder andere denken aan: Knaus, Dethleffs, Hobby, Fendt, Rapido, Eriba, Sprite, Wilk, Tabbert, Burstner, LMC, TEC, Swift, Chateau, Home-car, Beyerland, Delta, Carado, enzovoort.

Jarenlange ervaring met caravan inkoop

Door onze jarenlange ervaring in dit vakgebied kunnen wij reële prijzen voor elk type caravan bieden. Verder zijn er geen verplichtingen en hanteren wij de ANWB-Bovag prijzen. Wij garanderen een juiste afhandeling inclusief RWD-vrijwaring, dit is het bewijs dat de caravan niet langer op uw naam staat.

Caravan inkoop met marktconforme prijzen

Wilt u uw caravan met een nette en snelle afhandeling verkopen voor een marktconforme handelsprijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder met het verkopen van uw caravan.

 

Wilt u uw caravan verkopen? Wij dragen zorg voor een snelle en correcte afhandeling inclusief RDW vrijwaring en betaling.

Caravan & Camper Inkoop Nederland.

Bied hier uw caravan aan

Vertel ons iets over uw caravan

Drop files here or
Max. file size: 64 MB.